play video

Lou Teddy Taupe

129 EUR
Eine Slip-in-Sandale, die sowohl für drinnen als auch für draußen geeignet ist. Mit einem Crossover-Riemen, der mit Teddymaterial umwickelt ist, und einer Außensohle aus recyceltem Kork und Gummi.

Farbe

Größeninformation: Fällt klein aus, nimm eine Nummer größer als normal

Absatzhöhe: 25 mm

Handgefertigt in: Elda, Spanien

Außenmaterial: 70 % Wolle - 30 % Acryl Innenmaterial: 70 % Wolle - 30 % Acryl
Außensohle: Gummi & Kork
Schuhkarton: Recyceltes Papier, ohne Kleber und Farbstoffe, wasserbasierte Tinte
Schuhbeutel: Baumwolle
Kollektion: Studio

Flattered Personalities

Share with us @flattered

Vår historia

"A flirtation between Scandinavian simplicity and Southern European sensuality"

Vårt skandinaviska arv är kärnan i Flattered. Vi älskar klassikerna men tycker också om att vara lekfulla i vårt formspråk som vi presenterar i moderna former och material för varje ny kollektion. Detaljer är viktiga för oss och vår ambition är att skapa en avslappnad inställning till mode.

Namnet Flattered kommer från märkets första ballerinaskor som lanserades 2013 i Stockholm. Sedan dess har vi utvecklat ett helt skosortiment, tack vare kundernas efterfrågan och önskan om att ta deras inneskor utomhus.

Våra fabriker

Våra fabriker är noggrant utvalda för dess höga kvalité och värderingar. Alla skor är handgjorda i två familjeägda fabriker som ligger i de små orterna Elda och Elche i Spanien. Materialen kommer från Italien och Spanien för att vi ska kunna erbjuda dig den absolut bästa kvalitén på dina skor.

Läs mer

Melde dich an. Unterstütze Bildungsprojekte für Mädchen.

Wenn du dich für unseren Newsletter anmeldest, spenden wir via Camfed eine Woche Bildung für ein Mädchen aus der Sub-Sahara.

Erfahre mehr.