Nina Teddy Creme

129 EUR
Für ein flauschiges Gefühl – die klassischen, flachen Nina-Ballerinas mit bequemer Einlegesohle, umhüllt mit weichem Kunstfell, halten deine Füße mollig warm.

Farbe

Größeninformation: Fällt der Größe entsprechend aus, nehmen Sie Ihre normale Größe an. Will stretch after use

Absatzhöhe: 0 mm

Handgefertigt in: Elche, Spanien

Außenmaterial: Wolle (75%) und Acryl (25%)

Auskleidung: Ziegenleder – chromfrei (Capra Hircus)

Einlegesohle: Wolle (75%) und Acryl (25%)

Schuhkarton: Recyceltes Papier, ohne Kleber und Farbstoffe, wasserbasierte Tinte 

Schuhbeutel: Baumwolle

Flattered Personalities

Share with us @flattered

Vår historia

"A flirtation between Scandinavian simplicity and Southern European sensuality"

Vårt skandinaviska arv är kärnan i Flattered. Vi älskar klassikerna men tycker också om att vara lekfulla i vårt formspråk som vi presenterar i moderna former och material för varje ny kollektion. Detaljer är viktiga för oss och vår ambition är att skapa en avslappnad inställning till mode.

Namnet Flattered kommer från märkets första ballerinaskor som lanserades 2013 i Stockholm. Sedan dess har vi utvecklat ett helt skosortiment, tack vare kundernas efterfrågan och önskan om att ta deras inneskor utomhus.

Våra fabriker

Våra fabriker är noggrant utvalda för dess höga kvalité och värderingar. Alla skor är handgjorda i två familjeägda fabriker som ligger i de små orterna Elda och Elche i Spanien. Materialen kommer från Italien och Spanien för att vi ska kunna erbjuda dig den absolut bästa kvalitén på dina skor.

Läs mer

Melde dich an. Unterstütze Bildungsprojekte für Mädchen.

Wenn du dich für unseren Newsletter anmeldest, spenden wir via Camfed eine Woche Bildung für ein Mädchen aus der Sub-Sahara.

Erfahre mehr.