Bianca Cross Body Bag Dark Brown

199 EUR
Die neue Crossover-Tasche Bianca verkörpert den zeitlosen Design-Ansatz von Flattered. Entworfen in Stockholm und handgefertigt in Italien aus feinem italienischen Kalbsleder. Die Tasche verfügt über eine minimalistische Silhouette mit schlankem Schulterriemen.

Farbe

Sofortige Lieferung

Maße: 18 x 22 x 5,5 cm
Handgefertigt in: Italien
Außenmaterial: Kalbsleder (Vitulo)
Innenmaterial: Baumwolle
Staubbeutel: Baumwolle

Flattered Personalities

Share with us @flattered

Vår historia

"A flirtation between Scandinavian simplicity and Southern European sensuality"

Vårt skandinaviska arv är kärnan i Flattered. Vi älskar klassikerna men tycker också om att vara lekfulla i vårt formspråk som vi presenterar i moderna former och material för varje ny kollektion. Detaljer är viktiga för oss och vår ambition är att skapa en avslappnad inställning till mode.

Namnet Flattered kommer från märkets första ballerinaskor som lanserades 2013 i Stockholm. Sedan dess har vi utvecklat ett helt skosortiment, tack vare kundernas efterfrågan och önskan om att ta deras inneskor utomhus.

Våra fabriker

Våra fabriker är noggrant utvalda för dess höga kvalité och värderingar. Alla skor är handgjorda i två familjeägda fabriker som ligger i de små orterna Elda och Elche i Spanien. Materialen kommer från Italien och Spanien för att vi ska kunna erbjuda dig den absolut bästa kvalitén på dina skor.

Läs mer

Melde dich an. Unterstütze Bildungsprojekte für Mädchen.

Wenn du dich für unseren Newsletter anmeldest, spenden wir via Camfed eine Woche Bildung für ein Mädchen aus der Sub-Sahara.

Erfahre mehr.