Leverans

Leveranstid för vår standardleverans inom Sverige är ca 1-2 arbetsdagar från det att Flattered har godkänt och bekräftat din beställning. Vänligen notera att det kan ta längre tid vid rea, andra oväntade händelser eller beroende på produkttillgänglighet.

För internationella leveranser använder Flattered sig av det fraktsätt du som kund valt när du slutfört ditt köp. Standard leveranstid är 2-5 arbetsdagar, och Express ca 1-2 arbetsdagar.

Läs om leveranser här

Betalning

Flattered använder sig av Klarna för samtliga betalningar. För frågor som rör betalningar hänvisar vi till Klarnas kundservice på +46 8-120 120 10.

Läs mer om betalning här

Återbetalning

Återbetalning genomförs med samma betalsätt som vid köpet. Vi strävar alltid efter att hantera returer så snart som möjligt, men ibland kan det ta upp till 1-2 veckor tills pengarna är återbetalda.

Läs mer om återbetalning här

Returer

Som kund hos Flattered har du rätt till öppet köp och ångerrätt i 14 dagar från den dag du mottagit din beställning. Vi erbjuder alltid fri frakt och du får alltid en färdigprintan returfraktsedel med din leverans som gör att du enkelt kan lämna in varan du vill skicka tillbaka till ditt leveransombud.

Läs mer om returer här

Byten

Vill du byta din produkt lägger du en ny order på vår webshop på den vara du önskar byta till och returnerar kostnadsfirtt varan du vill byta till oss med medföljande retursedel.

Läs mer om byten här

Reklamation

Flattered säkerställer att alla produkter kontrolleras omsorgsfullt i vår kvalitetskontroll innan de skickas ut till våra kunder. Skulle du mot förmodan få en defekt eller fellevererad vara ber vi dig att ta kontakt med vår kundservice så snart som möjligt.

Läs mer om reklamation här

Kundservice

Du är alltid välkommen att Flattereds kundservice oavsett ärende.

Telefon: +46 8-121 471 67

Öppettider: 11.00-12.00

E-post: support@flattered.com

Write to us on Messenger

Håll dig uppdaterad.

Anmäl dig för att få nyheter om varumärket och produktlanseringar.

Du får 10% rabatt när du registrerar dig!